Lakipalvelumme

Yrityksille

Yrityksen tärkeät sopimukset kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi, sillä virheet asiakirjoissa voivat johtaa isoihin ja kalliisiin riitoihin, pätemättömyyksiin, vahingonkorvauksiin ja oikeudenkäynteihin.

Laadimme yritysten väliset sopimukset, työoikeudelliset sopimukset, markkinointiin ja myyntiin liittyvät sopimukset, verkkokaupan sopimukset. Tarjoamme yrityksellenne yksilöllisiä allekirjoitusvalmiita sopimuksia sekä muokattavissa olevia sopimuspohjia. Sopimustarjontamme on laaja ja voitte olla meihin yhteydessä missä tahansa sopimusasiassa.

Sopimusten hinnat alkaen 300 euroa (+ alv 24 %). Sopimushinnoittelumme on kiinteähintainen.

Onko yrityksellänne sopimus, joka vaatii juridisen pätevyyden tarkistamista? Avustamme asiakkaitamme tarkistamalla ja kommentoimalla muiden laatimia sopimuksia ja osallistumme tarvittaessa myös sopimusneuvotteluihin.

Sopimuksen tarkistaminen ja kommentointi kiinteään hintaan alkaen 200 euroa (+ alv 24 %) asiakirjan laajuudesta riippuen.

Juristin lakineuvontapalvelu on tarkoitettu asioihin, joissa ei ole välttämättä tarpeellista sitoutua pidempään toimeksiantoon. Lakineuvonnassa saat vastaukset juridisiin kysymyksiisi asiantuntevalta juristiltamme. 

Lakineuvonta voidaan toteuttaa kirjallisena selvitystyönä tai tapaamisena etänä tai Helsingissä. Hinnoittelu on aikaperusteinen: 200 euroa (+ alv 24 %) / tunti.

Onko yrityksellänne jatkuva tarve juristille? Solmitteko paljon sopimuksia ja tarvitsette sopimusten tulkintaan ja neuvotteluihin juridista apua? Tarjoamme yritysjuristi-palvelua yksinyrittäjille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityksenne saa juristin käyttöönsä kuukausimaksulla. Kiinteä kuukausimaksu sisältää sovitun määrän juristin työtunteja per kuukausi ja ne voidaan käyttää haluamallanne tavalla.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan palvelun sisällöstä ja soveltuvuudesta yrityksellenne.

Yksityishenkilöille

Avioehtosopimus

Avioehtosopimuksella sovitaan, miten aviopuolisoiden omaisuus jaetaan liiton päättyessä. Avioliitto päättyy aina - joko eroon tai kuolemaan.

Laadimme myös avopareille sopimuksen avoliiton varalta (avoehtosopimus).

300 euroa

Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutuksella turvaat sen, kuka hoitaa asioitasi, mikäli menetät kyvyn päättää omista asioistasi tilapäisesti tai lopullisesti.

Yrittäjä, turvaa yritystoimintasi jatkuminen edunvalvontavaltuutuksella.

300 euroa

Testamentti

Testamentilla määräät, miten omaisuutesi jaetaan kuolemasi jälkeen.

Testamentti voidaan tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa.

300 euroa

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin ei sisälly todistajat eikä viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lawclinic.fi tai kirjoittamalla viestisi chattiin. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Law Clinic somessa

Law Clinic Oy | 3263868-2 | Helsinki | Puh. 050 468 6576

info@lawclinic.fi | Tietosuojaseloste