Tietosuojaseloste

Tämä on Law Clinic Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Kun käytät verkkosivujamme ja palveluitamme, jaat tietoa kanssamme. Haluamme huolehtia siitä, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Rekisterinpitäjä

Law Clinic Oy (3263868-2)

Yhteyshenkilö: Kia Sironen, kia@lawclinic.fi

Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja asiakkaalta itseltään, kun asiakas ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen tai chat-palvelun kautta, sosiaalisen mediassa, puhelimitse, sähköpostitse tai muuta kautta.

Rekisterissämme olevien henkilötietojen käsittelyn pääasiallinen tarkoitus on yhteydenpito uusiin ja tuleviin asiakkaisiin, asiakkaidemme toimeksiantojen hoitaminen sekä asiakassuhteen ylläpitoon liittyvät toimenpiteet, kuten yhteydenpito ja laskutus.

Yhteydenottoa pyytäneiden yhteystietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenoton tekemiseen ja henkilötiedot poistetaan pysyvästi, ellei yhteydenottoa pyytänyt jää asiakkaaksemme.

Asiakassuhteiden hoitamista varten keräämme seuraavat henkilötiedot: henkilön nimi, henkilötunnus, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Asiakassuhdetta ja toimeksiantoja varten kerättäviä henkilötietoja käytetään ainoastaan Law Clinicin ja asiakkaan välisen sopimuksen mukaista tarkoitusta varten ja Law Clinicin lakisääteisten oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseen.

Mikäli verkkosivustomme vierailija tai asiakkaamme tilaa uutiskirjeen, antaa hän samalla suostumuksensa sille, että hänen yhteystietonsa (nimi ja sähköpostiosoite) lisätään uutiskirjeiden tilanneiden henkilötietorekisteriin. Rekisteriä käytetään vain uutiskirjeen lähettämistarkoituksiin. Uutiskirjeiden postituslistalta on mahdollista poistua milloin tahansa, jolloin tiedot poistuvat henkilötietorekisteristäkin.

Henkilötietoja suojataan ja niitä käsitellään vain siinä tarkoituksessa, jota varten ne on kerätty. Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksella. Kaikissa tietojen käsittelyssä noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin säilyttäminen on tarpeen asiakassuhteen, toimeksiannon tai muun rekisteriselosteessa mainittujen oikeuksien tai velvollisuuksien toteuttamiseksi. Poistamme vanhentuneet ja tarpeettomat henkilötiedot meitä velvoittavan lainsäädännön ja muun ohjeistuksen edellyttämällä tavalla.

Markkinointia varten kerätyt tiedot poistetaan heti poistamispyynnön käsittelyn jälkeen. Evästetiedot voi jokainen poistaa milloin tahansa oman selaimensa asetuksista.

Henkilötietojen luovutus ja siirtäminen

Tietoja ei koskaan luovuteta markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille.

Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa vain, kun luovutamme tietoja kirjanpitoa ja laskutusta hoitavalle yhteistyökumppanillemme, ja kun, käytämme uutiskirjepalveluntarjoajia, joiden palveluun lisäämme uutiskirjeen tilanneen verkkosivukävijän tai asiakkaan nimen ja sähköpostiosoitteen.

Palveluntarjoajat saattavat sijaita EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Käyttämämme ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat sitoutuneet EU:n alueella kulloinkin voimassaoleviin tietosuojakäytäntöihin.

Mitä oikeuksia rekisteröidyllä on?

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Rekisteröidyn muut oikeudet löytyvät EU:n yleisen tietosuoja-asetuksesta.

Mikäli haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, pyynnöt tulee lähettää rekisterinpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen info@lawclinic.fi.

 

Päivitetty 7.10.2023

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lawclinic.fi tai kirjoittamalla viestisi chattiin. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Law Clinic somessa

Law Clinic Oy | 3263868-2 | Helsinki | Puh. 050 468 6576

info@lawclinic.fi | Tietosuojaseloste