Law Clinicin juristit

Kia Sironen

Juristi, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Law Clinicin perustaja ja omistaja

kia@lawclinic.fi

050 468 6576

Olen sopimusoikeuteen ja riidanratkaisuun erikoistunut juristi. Asiakkaitani ovat yksityishenkilöt, yrittäjät ja yritykset. Juristin apua voi tarvita monessa elämän eri vaiheessa ja haluankin toimia asiakkaitteni elämän mittaisena juristikumppanina.

Työskentelen yritysten lakiasioiden parissa ja sopimusjuridiikka on arkipäivääni. Se, että on itsekin yrittäjä, antaa perspektiiviä yritysten lakiasioiden hoitamiseen. Oma yrittäjätaustani on käynnistynyt jo vuonna 2015 kevytyrittäjyyden kautta toiminimiyrittäjäksi ja lopulta osakeyhtiön perustajaksi ja omistajaksi.

Työskentelen yksityishenkilöiden riita-asioiden sekä perhe- ja perintöoikeuden parissa. Lähestymistapani juridiikkaan ja riitelyyn on sovinnollinen ja pyrin löytämään asioihin sovinnollisen ratkaisun, kuitenkin pitäen asiakkaani intressit edellä. Yleensä asiat on ratkaistavissa ilman tuomioistuinta, mutta tarvittaessa avustan asiakkaitani tuomioistuimessa.

Liittyi oikeudellinen ongelmasi sitten yritystoimintaan, perhe- ja perintöoikeuteen tai riita-asiaan, voit luottaa asiasi minulle hoidettavaksi. Minuun voi olla aina matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lawclinic.fi tai kirjoittamalla viestisi chattiin. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Law Clinic somessa

Law Clinic Oy | 3263868-2 | Helsinki | Puh. 050 468 6576

info@lawclinic.fi | Tietosuojaseloste