Law Clinic verkkokauppa

Law Clinicin verkkokaupassa on saatavilla laaja valikoima juridisia asiakirjamalleja sekä sopimusmalleja. Tarjoamme yleisimmät asiakirjat kiinteään hintaan. Kaikki asiakirjat on ostettavissa mallipohjina, jolloin saat asiakirjan osittain täytettynä sekä selkeät ohjeet, mitkä tiedot sinun tulee muuttaa ja täyttää. Lisäksi kaikkiin asiakirjoihin on ostettava juristi-lisäpalvelu, jolloin juristi laatii asiakirjan tahtosi mukaiseksi ilmoittamiesi tietojen perusteella. Suosittelemme ottamaan juristin asiakirjan laatimisen avuksi, jotta vältytään mahdollisilta virheiltä ja vastuilta.

Law Clinicin verkkokaupasta on myös ostettavissa puhelinneuvonta-aikoja juristin kanssa sekä ulkopuolisen asiakirjan tarkistuspalvelu, jolloin juristi arvioi asiakirjan juridisen pätevyyden.

Olemme keskittäneet palvelumme verkkoon, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lakipalveluita helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti vuoden jokaisena päivänä vaikka omalta kotisohvaltasi.

40,00 

5,00 

20,00 

30,00 

20,00 

20,00 

20,00 

40,00 

20,00 

20,00 

Usein kysytyt kysymykset

Puhelinneuvonta-ajat ovat ostettavissa täältä. Tuotesivulla on ajanvarauskalenteri, josta voit varata puhelinneuvonta-ajan seuraavalle (tai myöhemmälle) päivälle. Mikäli tarvitset ajan kello 18 jälkeen tai viikonloppuna, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@lawclinic.fi, niin järjestämme sinulle ajan kalenterin ulkopuolelta. Kun olet varannut ajan kalenterista, lisää puhelinneuvonta-aika ostoskoriin ja maksa se kassalla maksuohjeiden mukaisesti. Maksunvälittäjänä toimii turvallinen Visma Pay. Juristimme soittaa sinulle varaamasi ajankohtana. Kirjoitathan huolellisesti puhelinnumerosi oikein.

Kaikki Law Clinicin verkkokaupasta ostettavat asiakirjat ovat ladattavia tiedostoja. Maksettuasi ostoksesi pääset lataamaan asiakirjan itsellesi joko suoraan tilausvahvistussivulta tai sähköpostitse lähetettävässä tilausvahvistusviestissä olevan latauslinkin kautta. Väärinkäytösten ehkäisemiseksi asiakirja on ladattavissa yhden (1) kerran laitteellesi. Lataus umpeutuu seitsemän (7) vuorokauden kuluttua, joten lataathan tiedoston laitteellesi mahdollisimman pian. Tällä hetkellä asiakirjat ovat ladattavissa vain Microsoft word -tiedostoina (.docx). Ilmoitathan meille, mikäli tarvitset asiakirjan esimerkiksi Apple pages -tiedostona.

Kyllä, meillä on palvelu tällaisia tilanteita varten. Testamentin juridisen pätevyyden tarkistamiseen voit ostaa Law Clinicin verkkokaupasta tämän palvelun. Kun olet maksanut asiakirjan tarkistuspalvelun, lähetä kopio testamentista sähköpostitse osoitteeseen info@lawclinic.fi. Tämän jälkeen Law Clinicin juristi ottaa asian työkseen ja tarkistaa testamentin sisällöllisen ja muodollisen pätevyyden. Palvelu toteutetaan sähköpostin välityksellä ja saat asiakirjan kommentoituna takaisin vuorokauden sisällä. Jos haluat, että asiakirjasi käydään suullisesti läpi, tulee sinun ostaa puhelinneuvonta-aika Law Clinicin juristin kanssa. Ostat siis asiakirjan tarkistuspalvelun sijaan puhelinneuvonta-ajan ja toimitat asiakirjasi meille sähköpostitse. Myös kaikenlaiset muut asiakirjat (mm. avioehdot, valtakirjat, velkakirjat, kauppakirjat, työsopimukset ja muut sopimukset) on mahdollista tarkistuttaa Law Clinicin juristilla.

Kuluttajansuojalaki antaa kuluttajille etämyynnissä 14 vuorokauden peruuttamisoikeuden. Koska myymme verkkokaupassamme ladattavia asiakirjamalleja, jotka ovat heti maksun jälkeen asiakkaan saatavissa, olemme väärinkäytösten ehkäisemiseksi rajoittaneet tuotteiden peruuttamisoikeutta.  Asiakirjamalleilla ei ole peruuttamisoikeutta, jos tuotteen toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruuttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Law Clinicin verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdoissa on ilmoitettu, ettei ladattavaa asiakirjamallia voi peruuttaa ehtojen hyväksymisen jälkeen. Jos olet ostanut asiakirjan, jonka juristi täyttää, sinulla säilyy peruuttamisoikeus alkukartoitukseen saakka. Puhelinneuvonta-ajan voi peruuttaa tai muuttaa yhtä (1) tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutusta tai siirretystä ajasta veloitamme 100 % hinnan. Peruutukset ja muutokset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@lawclinic.fi.

Seuraa meitä somessa