Mitä juristi maksaa?

Lakipalvelut mielletään perinteisesti kalliiksi ja palvelut myydään pääsääntöisesti tuntihinnoitteluna. Tyypillistä on, ettei toimeksiannon alussa kumpikaan osapuoli tiedä, kuinka paljon lopullinen lasku tulee olemaan. Law Clinicillä hinnoittelu on reilua ja läpinäkyvää ja toimeksiannoissa asiakas pidetään jatkuvasti ajan tasalla laskun summasta.

Me tarjoamme apua myös niille ihmisille, joilla ei ole varaa palkata juristia tavanomaisella tuntihinnoittelulla. Verkkokaupassamme on tarjolla valmiita asiakirjamalleja, puhelinneuvontaa sekä asiakirjan tarkistuspalvelua, jotka ovat hinnoiteltu niin, että jokaisella voisi olla lakipalveluihin varaa.

Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

Toimeksiannot

Law Clinic tarjoaa apua muun muassa oikeudellisessa neuvonnassa, vastapuolen kanssa käytävissä sovintoneuvotteluissa, erilaisissa riitatilanteissa, vaatimusten esittämisessä, erotilanteissa, kuolinpesäasioissa sekä erilaisten asiakirjojen ja sopimusten laadinnassa. Tarjoamme palveluitamme yksityishenkilöille ja yrityksille. Katso koko palvelutarjontamme

Toimeksiannon tuntiveloitus 250 euroa/tunti tai sopimuksen mukaan
 

Toimeksiannon hintakartoitus on maksutonta, eikä sido Sinua mihinkään. Voit olla aina meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Arvioimme asian hoitamiseen kuluvan ajan ja hinnan. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio ja antamamme arvio voi muuttua asian laajuudesta ja vaativuudesta riippuen.

Asiakirjat

Verkkokaupastamme on ostettavissa laaja valikoima juridisia asiakirjamalleja.

Asiakirjamallit alkaen 20 euroa
 

Asiakirjamalleihin on suositeltavaa ostaa juristi-lisäpalvelu, jolloin Law Clinicin juristi laatii Sinulle yksilöllisen asiakirjan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Erityisesti asiakirjat liittyen avioliittoon/avoliittoon, avioeroon/avoeroon, perunkirjoitukseen ja perinnönjakoon kannattaa aina laatia juristin kanssa. Virheet asiakirjoissa voivat johtaa isoihin ja kalliisiin riitoihin, vahingonkorvauksiin ja oikeudenkäynteihin. 

Juristi-lisäpalvelu alkaen 100 euroa
 

Law Clinicin ulkopuolisen asiakirjan voi tarkistuttaa Law Clinicin juristilla. Tällöin juristimme tarkistaa asiakirjasi juridisen pätevyyden ja kommentoi asiakirjan sisältöä. Asiakirjan tarkistuspalvelu on ostettavissa verkkokaupastamme.

Asiakirjan tarkistus 100 euroa

Puhelinneuvonta

Aina oikeudellinen ongelma ei vaadi toimeksiannon avaamista, vaan joskus pelkkä puhelinneuvonta riittää. Puhelinneuvonnassa käyt asiasi läpi Law Clinicin juristin kanssa ja saat juristilta puhelimessa suullisesti ratkaisun asiaan tai neuvon, miten edetä. Puhelinneuvonta-ajan voi myös käyttää esimerkiksi asiakirjan sisällön läpikäyntiin. Voit ostaa puhelinneuvonta-ajan verkkokaupastamme.

30 minuutin puhelinneuvonta 100 euroa
 

Ylimenevästä ajasta laskutamme hinnastomme mukaisesti 50 euroa jokaisesta alkavasta 15 minuutista.

 

Oikeusturvavakuutus

Sinulla voi olla voimassa oikeusturvavakuutus, jolloin vakuutus korvaa juristin kulut omavastuuosuuden jälkeen. Usein oikeusturvavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, ajoneuvovakuutukseen, ammattiliiton tai työttömyyskassan jäsenyyteen. Oikeusturvavakuutuksesta voidaan korvata siviili-, riita- ja rikosasioiden hoitamiseen liittyviä kuluja. Tarkemmat ehdot ja rajoitukset selviävät oikeusturvavakuutusta koskevista vakuutusehdoista.

Seuraa meitä somessa